foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Kuda u zabavu?

Sigao je nastavak Zaleđenog kraljevstva

Резултат слика за FROZEN

Foto: www.telegraph.co.uk

U bioskope u Srbiji, pa i u Novom Sadu, stigao je zajedno sa zimom i novi nastavak popularnog crtanog filma "Zaleđeno kraljevstvo". Treći deo ovog filma, pod nazivom "Praznik sa Olafom", predstaviće nove avanture sestara i princeze Ane i Elze.

Opširnije: Sigao je nastavak Zaleđenog kraljevstva

Novogodišnji program za decu u Futogu

www.facebook.com
 
Novogodišnji program za decu biće održan u utorak, 26. decembra u 18 časova, u Kulturnom centaru „Mladost“ u Futogu. Pored slikanja sa Deda Mrazom i dobijanja paketića, mališani će imati priliku da pogledaju i predstavu „Snežna kraljica“.

Opširnije: Novogodišnji program za decu u Futogu

Čarobni svet pozorišta

 

Foto: www.pozoristemladih.co.rs

Pozorišta su mesta koja vekovima unazad pokušavaju da stvore jedan novi, potpuno drugačiji svet od onog u kojem živimo. Ona nam pokreću maštu i uče nas pravim vrednostima u životu i sve to kroz igru sa našim omiljenim likovima iz najpopularnijih bajki sveta.

Opširnije: Čarobni svet pozorišta

Deda Mraz stiže u bioskope

Izvor: Cineplexx.com
Foto: www.cineplexx.com

Ove godine Deda Mraz će nas posetiti i pre novogodišnje noći. Zajedno sa svojim vilenjacima, dolazi na velike ekrane u filmu "Deda Mraz i kompanija". Film će se prikazivati od 7. decembra u novosadskom bioskopu "Arena Cineplex".

Opširnije: Deda Mraz stiže u bioskope

Vajana u novosadskim bioskopima!

Foto: www.vilingrad.rs

Od autora filma „Zaleđeno kraljevstvo“ u novosadske bioskope stigla je animirana sinhronizovana komedija „Vajana“! Priča prati avanturu živahne tinejdžerke koja će otploviti na hrabru misiju kako bi spasila mirno ostrvo koje je generacijama bilo dom njenoj porodici, a kojem sada preti velika opasnost.

Opširnije: Vajana u novosadskim bioskopima!