foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Kuda u zabavu?

Pozorište na malim ekranima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: www.pinokio.rs

Ukoliko vam nedostaju vaše omiljene predstave i odlazak u pozorište, ne morate da brinete, jer su pozorišta pronašla put do vas. U narednom period sva deca će moći da uživaju u bogatom repertoaru predstava, i to na internetu!

Opširnije: Pozorište na malim ekranima

Angry Birds 2 stižu u bioskope

2a17e3ac b4af 41f6 876c e7789cf067a0

Izvor: www.filmmusicreporter.com

Na repertoaru novosadskog bioskopa od 15.8.2019 biće prikazan film za decu „Angry Birds Film 2“ , koju potpisuje reditelj Thurop Van Orman. Film će biti prikazan u 2D i 3D verziji.

Opširnije: Angry Birds 2 stižu u bioskope 

Ružnjići stižu u Cinestar

Izvor: www.top-film-srbija.over-blog.com
 
Ljubitelje crtanih filmova obradovaće vest da u bioskope stiže novi hit “Ružnjići". Ovaj film o simpatičnim plišanim čovečuljcima će biti prikazivan u bioskopu "Cinestar" od  9. maja.

Opširnije: Ružnjići stižu u Cinestar

Film Aladin od 23. maja u Novom Sadu

Aladin

Izvor: www.facebook.com/aladin

Sinhronizovana Diznijeva avantura Aladin stiže u naše bioskope 23. maja! Film traje dva sata, a delo je svetski poznatog režisera Gaja Ričija. Jednu od glavnih uloga igra glumica Naomi Skot, koja je mlađu publiku osvojila u filmu Moćni Rendžeri 2017. godine. Film je sniman u Londonu, kao i u delovima jordanske pustinje.

Opširnije: Film Aladin od 23. maja u Novom Sadu

Sigao je nastavak Zaleđenog kraljevstva

Резултат слика за FROZEN

Foto: www.telegraph.co.uk

U bioskope u Srbiji, pa i u Novom Sadu, stigao je zajedno sa zimom i novi nastavak popularnog crtanog filma "Zaleđeno kraljevstvo". Treći deo ovog filma, pod nazivom "Praznik sa Olafom", predstaviće nove avanture sestara i princeze Ane i Elze.

Opširnije: Sigao je nastavak Zaleđenog kraljevstva