foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Dinosaurusi stižu u Novi Sad!

Dino

Foto: www.funmozar.com

Šest figura dinosaurusa u prirodnoj veličini biće postavljeno u Dunavskom parku u Novom Sadu predstojećeg vikenda, od 14. do 17. novembra. Za one koji vikend žele da provedu u prirodi i pri tome nauče i vide nešto interesantno, predviđen je i muzički program u saletli parka, svakog dana od 10 do 19 časova.

U Dunavski park dolaze stvorenja koja su izumrla pre oko 65 miliona godina, a ova izložba predstavlja samo manji deo onoga što će se naći u Dino parku koji u Novom Sadu treba da bude otvoren na proleće sledeće godine. Novi Sad će tako dobiti novi prostor u kojem će se, kako se planira, pored dinosaurusa naći i bioskop, dečije igralište, mali zoološki vrt, adrenalin park i još mnogi drugi sadržaji.

Tokom ova četiri dana posetioci Dunavskog parka će moći da se upoznaju sa svim zanimljivim pričama i informacijama koje prate ove praistorijske životinje. Posebno zanimljiv deo programa će biti i mogućnost fotografisanja sa postavljenim dinosaurusima. Ukoliko volite tiranosaurusa i ostale njegove savremenike, ovo je prilika koju ne treba da propustite.