foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Lepotica i zver u Pozorištu mladih

Foto: www.pozoristemladih.co.rs

Premijera predstave „Lepotica i zver“ održana je polovinom novembra u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Inspirisan pričom Stevana Koprivice, reditelj predstave Miloš Jagodić, pokušava na zanimljiv i kreativan način da ukaže na prave vrednosti i ispriča priču o večnoj ljubavi.

Bajka, koja je uvek aktuelna, deci dočarava da lepota nije u spoljašnjem izgledu, da prava ljubav postoji bez obzira na razlike i da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Ovo nije samo predstava za decu, već se preporučuje i odraslima, da ne zaboravljaju koliko je velika moć snova i ljubavi u odnosu na materijalne vrednosti.

Lepoticu Emanuelu Belmon u predstavi igra glumica Kristina Savkov, koja kaže da samo ljubav može da promeni svet, a to će i dokazati kao Emanuela, koja uspeva da promeni zver u princa. Glumcu Slobodanu Ninkoviću poverena je uloga ozloglašene Zveri – Bartolomea Senžana. Čovek koji je zarobljen u telu Zveri, vremenom zaboravlja na svoju ljudskost sve do dolaska devojke, koja uspeva da ga natera da opet probudi čoveka u sebi.

Predstava se preporučuje deci starijoj od šest godina i može da se pogleda u subotu 28. novembra od 11 časova na Velikoj sceni Pozorišta mladih.