foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Snupi i Čarli Braun ulaze u bioskope

Foto:www.notyetrated.net

Jedan od najomiljenijih crtanih pasa, Snupi, i njegov drug Čarli Braun sa svojim poznatim društvom po prvi put u 3D izdanju stižu u bioskopske sale u crtanom filmu pod nazivom “Snupi i Čarli Braun: film o klinjama”. Premijera je zakazana za 5. novembar u bioskopu “Arena sinepleks” u Novom Sadu.

Nova, crvenokosa devojčica dolazi u komšiluk, a snalažljivi Snupi će dati sve od sebe u pokušaju da od večnog gubitnika i stidljivog Čarlija Brauna napravi pobednika i dečaka koji će osvojiti njeno srce. Zbog nje, čuveni klinac u žuto-crnoj majici, pored ostalog, pokušaće da nauči da pleše i obećava sebi: “Ovoga puta, stvari će biti drugačije”.

Ovo je film koji šalje drugačije poruke od onih koji nude današnji hitovi i prvi koji je snimljen o ovom neodoljivom dvojcu posle 35 godina. Producirali su ga sin i unuk glavnog kreator Čarlsa Šulca – Kreg i Brajan Šulc.

Prepoznatljivi crno-beli crtani pas koji hoda na dve noge, prvi put se pojavio u stripu, 4. oktobra 1950. godine. Ostvario je veliki uticaj na pop-kulturu, pored stripova, snimana je i crtana serija, bio je tema mnogih televizijskih emisija, a njegov lik krasio je mnoge proizvode. Ove godine, dobio je svoju zvezdu na holivudskoj stazi slavnih.