foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Angry Birds 2 stižu u bioskope

2a17e3ac b4af 41f6 876c e7789cf067a0

Izvor: www.filmmusicreporter.com

Na repertoaru novosadskog bioskopa od 15.8.2019 biće prikazan film za decu „Angry Birds Film 2“ , koju potpisuje reditelj Thurop Van Orman. Film će biti prikazan u 2D i 3D verziji.

Gledaoci će pored originalnog prikaza u kome glas pozajmljuju Piter Dinkladž, Džoš Ged, Sterling K. Braun, Lesli Džons, moći da pogledaju film i u domaćoj izvedbi. U sinhronizovanoj verziji omiljenog Crvenog tumači Petar Strugar, a popularno prase Leonarda Slobodan Tešić.

Film je snimljen na osnovu najpopularnije vieo igrice, koja se ubrzo raširila sa mobilnih telefona na kompijutere. Prvi film snimljen je 2016. godine i doživeo je veliku popularnost i oborio sve rekorde.

U prvom delu radnja filma odvela nas je na ostrvo naseljeno isključivo srećnim pticama među kojima su Crveni, ludi Čak i Bombo. Kada ostrvo posete misteriozne zelene svinje, ova trojica će imati zadatak da otkriju zbog čega su ova čudna stvorenja odabrala baš njihovo malo mesto. Međutim u drugom delu filma rat između ptica i prasića se iznenada prekida s pojavljivanjem treće zajedničke opasnosti. Naši poznati junaci susreću se s potpuno novim neprijateljima koji žele preuzeti ostrvo. Ovoga puta ptice i prasići moraju sarađivati zajedno kako bi pobedili pretnju koja im se približava.