foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Svet poznatih

Oni danas žive svoje snove

Foto: www.blic.rs

Verujem da se pitate kakvo je dete bio neki poznati glumac, pevač ili sportista. Da li se i on igrao po ceo dan napolju kao vi i imao obavezu da ide u školu i radi domaće zadatke¬? Naša teniserka Ana Ivanović je tenis zavolela još u petoj godini, tako što je na televizij gledala Moniku Seleš koja joj je bila i idol. Košarkaš Miloš Teodosić se kao dete bavio čak i fudbalom, a vremenom je počela da ga zanima košarka. Atletičarka Ivana Španović je još od malih nogu bila zaljubljena u sport i najviše volela da vozi rolere.

Opširnije: Oni danas žive svoje snove

Instrumenata je mnogo, ljubav je samo jedna

Svi veliki muzički umetnici, poput Mocarta i Betovena, prepoznaju se još u ranom detinjstvu pa tako ni Jana Ilić, mlada flautistkinja iz Šapca, nije izuzetak. Sa samo 10 godina nastupila je u jednoj od najčuvenijih dvorana sveta - „Karnegi holu“ u Njujorku i svojim uspehom obradovala školu, grad i državu. Posebno treba naglasiti da niko iz Srbije u ovom uzrastu nije nastupio u prestižnoj njujorškoj dvorani, još manje osvojio prvu nagradu na takmičenju American Protege International Woodwinds and Brass za izuzetna postignuća.

Opširnije: Instrumenata je mnogo,  ljubav je samo jedna

Instrumenata je puno, ljubav samo jedna

Svi veliki muzički umetnici, poput Mocarta i Betovena, prepoznaju se još u ranom detinjstvu pa tako ni Jana ilic, mlada flautistkinja iz Šapca nije izuzetak. Sa samo 10 godina nastupila je u jednoj od najčuvenijih dvorana sveta- u „Karnegi Holu“ u Njujorku i svojim uspehom obradovala školu, grad i državu.

Opširnije: Instrumenata je puno, ljubav samo jedna 

Mia Bunjik: Sve se može kad se hoće

Foto: Girafon

Mia Bunjik je odlična  učenica petog razreda Osnovne škole "Jožef Atila" u Novom Sadu, a pored toga ona je i jako uspešna i u drugim stvarima. Na primer, pored svih obaveza u školi ide i na razna školska takmičenja, trenira džez balet, ide u osnovnu baletsku školu i od skoro igra u pozorištu. Na međunarodnom takmičenju iz baleta „Dance fest“, koje je održano prošlog vikenda u Novom Sadu,  osvojila je prvo mesto. Nakon takmičenja popričali smo sa njom i ona nam je otkrila kako sve postiže.

Opširnije: Mia Bunjik: Sve se može kad se hoće

Jovana Jelovac Cavnić: Maša je moje mezimče

Foto: www.ilustrovana.com

Mališani uveliko prepoznaju Jovanin glas budući da ga već dve godine pozajmljuje animiranom liku, nestašnoj devojčici Maši u najgledanijem crtanom filmu na našim prostorima „Maša i medved“. Trenutno pozajmljuje glas maloj Maši i u novoj sezoni pod nazivom "Mašine strašne priče".

Opširnije: Jovana Jelovac Cavnić: Maša je moje mezimče