foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Ko su zaista Malci?

Foto: www.digitakonline.rs

Mala žuta bića, sa jednim ili dva oka, svima su poznata kao glavni likovi filma “Malci”. Zbog svog ponašanja i neodoljivog izgleda stekli su veliku popularnost. Minione, kako ih još nazivamo, osmislio je reditelj Pjer Kofin pre šest godina za potrebe filma “Grozan ja”. On ih je predstavio kao malu, smotanu i uvek zabavnu populaciju muškog roda koja je vekovima odana najlošijim gospodarima.  

Iako su ova bića po prirodi želela da budu zla, Malci su mnoge osvojili njihovom dobrotom koja uvek provladavala, pa su zbog nje i svoje velike nespretnosti svakog gospodara kojeg su imali uspeli da izgube. Pleme od 889 članova nesputanog duha, peva i komunicira jedno sa drugim koristeći Minion jezik. Ovaj jezik razumljiv samo Malcima u stvari predstavlja kombinaciju engleskog, španskog, korejskog, italijanskog, francuskog i ruskog jezika.

Kako bi se razlikovali od svih dosadašnjih animiranih junaka, Malci su visoki samo 105 cantimetara, imaju po tri prsta i najviše od svega vole da jedu banana. Ova žuta bića imaju jedinstven izgled, a pored samo pet različitih frizura koje nose, postoji tačno 48 fizički drugačijih Malaca, što čini da nam skoro svi na prvi pogled izgledaju isto.