foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Oni danas žive svoje snove

Foto: www.blic.rs

Verujem da se pitate kakvo je dete bio neki poznati glumac, pevač ili sportista. Da li se i on igrao po ceo dan napolju kao vi i imao obavezu da ide u školu i radi domaće zadatke¬? Naša teniserka Ana Ivanović je tenis zavolela još u petoj godini, tako što je na televizij gledala Moniku Seleš koja joj je bila i idol. Košarkaš Miloš Teodosić se kao dete bavio čak i fudbalom, a vremenom je počela da ga zanima košarka. Atletičarka Ivana Španović je još od malih nogu bila zaljubljena u sport i najviše volela da vozi rolere.

Nekada su našim najpopularnijim sportistima uslovi za treninge bili jako loši, ali ih to nije sprečilo da idu dalje. Ana je u vreme bombardovanja bila primorana na trenira u praznom bazenu sportskog centra u Beogradu. Što možete pogledati ovde.

Anina najveća podrška od početka karijere jesu majka, otac i brat. Ona je jednom istakla da je niko nije shvatao ozbiljno kada je kao dete želela da se bavi tenisom, ali je to nije sprečilo da veruje u sebe i svoje snove. Takođe za Teodosića i Španovićevu važi isto, oboje su imali podršku svojih roditelja i braće.

Za Ivanovićevu je poznato i to da je još 1999. godine kao član Teniskog kluba "Partizan' upoznala Novaka Đokovića, koji je njen prijatelj od ranog detinjstva i velika podrška. Miloš Teodosić je sa osam godina dok se igrao sa drugarima rekao čuvenu rečenicu posle zakucavanja na malom košu: - Ja sam Miloš Teodosić, jel treba autogram?

Ana, Ivana i Miloš su još od detinjstva imali želju da postanu svetski šampioni ili prvi na rang listi, što su i ispunili.