foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Sve vesti

Petarde nisu igračke

Foto: www.Nadlanu.com

Novogodišnji praznici su pred nama i osim raspusta, Deda Mraza, grudvanja i poklona to znači i da počinje sezona bacanja petardi. Iako su petarde i vatrometi zabavni, oni mogu da budu i te kako opasni.

Opširnije: Petarde nisu igračke

Da li je zima topla?

ferie platinum
Foto: www.mazurytravel.com
 
Kao što znate, svake godine, 21. decembra u goste nam dolazi Zima. Ona će sa sobom doneti ono što vi najviše volite, a to su praznici i sneg. Dosadnu jesenju kišu će zameniti poneka pahulja, a blato će sakriti čist beli pokrivač. Ona dolazi posebno zbog vas i tada uvek zavlada neki čudan mir. Stariji su tu da razmišljaju o ogrevu, o zaleđenim automobilima, o klizavim putevima. Oni će da čiste sneg ispred kuće i posipaju so po stepenicama. Ali postoji nekoliko stvari koje si ti kao dete u obavezi da uradiš. Da li si spreman na to? 

Opširnije: Da li je zima topla?

Ne sudi knjizi po koricama

www.delfi.rs

Foto: www.delfi.rs

Jedna od najprodavanijih knjiga u Americi, kako za decu tako i za odrasle, već pet godina zaredom osvaja srca sve većeg broja čitalaca. Bez obzira da li ste ljubitelj čitanja knjiga u ovom uzrastu, toplo bih vam preporučio jednu knjigu koja će vas inspirisati, nadahnuti i pomoći vam da ojačate svoj karakter.

Opširnije: Ne sudi knjizi po koricama

Meda zvani Pedington

 

Foto: www.img.cineplexx.rs

Meda zvani Pedington je knjiga engleskog pisca Majkla Bonda, po kojoj je snimljen istoimeni film 2014. godine. Sve koji su pogledali film ili pročitali knjigu osvojila je ova priča o dobrodušnom medi koji stalno upada u neprilike. Uskoro nas u bioskopima očekuje i drugi deo.

Opširnije: Meda zvani Pedington