foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Šta je zumbatomik?

U Novom Sadu, u Pozorištu mladih, odnedavno su počeli treninzi popularnog zumba fitnesa za decu. Zvanični program počeo je u isto vreme kada i za odrasle. Predstavljen je pod popularnim nazivom „ zumbatomik“.

Cilj ovog sporta je da kroz zabavan ples i vežbanje utičete na svoj zdraviji život i da kroz razne nastupe upoznate i drugare koji imaju iste želje i bave se istim ovim vrstom sportom. Kombinovanjem pokreta latino plesa i fitnesa i njihovim stalnim ponavljanjem, uz muziku koja je prilagođena specijalno vama, treninzi se pretvaraju u ludu žurku. Zamislite da svaki dan posle škole idete u provod, a uz to su i vaši roditeljii srećni što ste tamo, jer time pospešujete svoje zdravlje? Zar to ne bi bilo odlično?

Svaki trening počinje zagrejavajem mišića, a onda se ređaju vaši najomiljeniji hitovi. Pleše se sat vremena i na kraju treninga se rade vežbe za opuštanje. Ukoliko volite ples i već ste pokušali da odigrate neki korak  dok ste ovo čitali, pravo je vreme da obučete udobnu odeću, obujete patike, uzmete svoj peškirić i flašu vode i odete na časove zumbatomika. Srećno!