foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Avanture u 5D bioskopu

U Novi Sad je nedavno stigla još jedna atrakcija, koja je zainteresovala veliki broj ljudi - novi bioskop sa 5D efektima. On može da primi samo devetoro ljudi, i da im priušti od pet do osam minuta neverovatne zabave.

Pitate se kakav je to bioskop koji prima tako malo ljudi, i još traje tako kratko? To je bioskop sa posebnim efektima, koji vam ovog puta zaista pružaju mogućnost da osetite kao da se nalazite u ekranu. Na ulazu ćete dobiti 3D naočare, sesti u stolicu i obavezno se držite za šipku koja se nalazi ispred vas. Jer, na primer, imaćete osećaj da se vozite vozom, skretaćete levo i desno, naglo ćete kočiti, ili možda udariti o nešto. Za sve to vreme, pratiće vas prikladni zvučni efekti, a u vaše lice može da duva vetar, može da pada sneg ili da bude magla oko vas. Na ovaj način možete sebi da priuštite nezaboravno putovanje kroz snežnu planinu, kosmos, rudnik i slično.

Filmovi u kojima možete uživati u ovom bioskopu su “Haunted Mine”, “Snow Ride”, “Cosmic Race”, “Cosmic Coaster” i “Jetpack Adventure”. Bioskop se nalazi u Železničkoj ulici. Cena ulaznice je 250 dinara po osobi. Ovo može biti veoma zanimljivo iskustvo ne samo za decu različitih uzrasta, već i za odrasle.