foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Ponovo kreću "Pundravci"

Foto: www.cosmeticssurgeryhappiness.com

Kako to izgleda kada deca i tinejdžeri prave televizijski program jedni za druge od ove godine imamo prliku da vidimo u emisiji "Pundravci" koja se emituje na prvom kanalu RTV, svake subote, do kraja školske godine. Ideja emisije je da se stvari nazovu pravim imenom i da se osnovnoškolci informišu o reproduktivnom zdravlju i oslobode stege kada je u pitanju ta tema.

Pundravci su u stvari četvoro tinejdžera; Isidora, Moca, Raša i Suna Oni nam kroz svakodnevne uobičajene dnevne aktivnosti približavaju svoj svet na zabavan način. Tako često možemo čuti koji su to njihovi problemi, na koji način savetuju jedni druge i kako se bore sa nedoumicama. Vrlo su otvoreni i jasni, od njih se može mnogo toga naučiti. Nazivaju stvari pravim imenom.

Ova emisija je edukativna i vrlo korisna za svakog pojedinca koga, prirodno zanima mnogo toga u periodu odrastanja, a nema koga da pita ili se ne oseća dovoljno slobodno da to učini. Pundravci kroz primere odgovaraju na pitanja o tome šta nam se dešava tokom puberteta, da li je promena raspoloženja normalna pojava, da li je normalno ići kod psihologa i slično. Kroz dvadeset minuta sa ovih četvoro tinejdžera moguće je naučiti uz smeh i identifikaciju mnogo toga što nam u školi nisu pričali, a što nas zanima.