foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Meda zvani Pedington

 

Foto: www.img.cineplexx.rs

Meda zvani Pedington je knjiga engleskog pisca Majkla Bonda, po kojoj je snimljen istoimeni film 2014. godine. Sve koji su pogledali film ili pročitali knjigu osvojila je ova priča o dobrodušnom medi koji stalno upada u neprilike. Uskoro nas u bioskopima očekuje i drugi deo.

Pedington je meda sa crvenim šeširićem koji se našao izgubljen na istoimenoj železničkoj stanici u Londonu. Tu se sreće sa porodicom Braun koja odlučuje da ga povede kući. Ispostaviće se da život sa njim nije nimalo lak, ali je prepun doživljaja i smeha. Dobrodušan i veseo Pedington ovu porodicu, a i sve nas uči o ljubavi, prijateljstvu i iskrenosti. Za njega su bitne male stvari koje život čine lepim i jednostavnim.

Od 7. decembra u bioskopima možete pogledati drugi deo filma u kojem će se Pedington i Braunovi susresti sa novim izazovima. Za 100. rođendan svoje voljene tete Lusi Pedington je  odlučio da joj pokloni knjigu. Da bi skupio novac morao je da radi niz poslova. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Pedington i Braunovi će morati da krenu u potragu za lopovom. Videćemo kuda će ih ova nova avantura odvesti.

Dok čekate prikazivanje ovog filma, pročitajte knjigu ili pogledajte prvi deo ako već niste. Uživajte u druženju sa  Braunovima i njihovim neobičnim članom porodice.