foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Zanimljivosti

Zaštitimo beloglavog supa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: www.uvac.org.rs

Vest da se udavilo nekoliko ptića beloglavog supa u kanjonu Uvca jer su upali u vodu uplašeni letom helikoptera, rastužila je mnoge ljubitelje prirode. Iako nisu mnogo lepe, ove ptice su od velike koristi za kruženje materije u prirodi. Hraneći se uginulim životinjama i njihovim ostacima, sprečavaju širenje bolesti i infekcija, kao i zagađivanje okoline.

Opširnije: Zaštitimo beloglavog supa

Plastika, Zemljin neprijatelj broj jedan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: www.ekspres.net

Plastika kao materijal, loše utiče na našu planetu Zemlju. U svetu se svake godine baci preko 3,6 miliona plastičnih četkica za zube. Jedan čovek, u roku od jednog dana baci puno stvari koje su napravljene baš od plastike.

Opširnije: Plastika, Zemljin neprijatelj broj jedan

Prašnjavi crteži i pričljivi sudovi

Deca u kuhinji

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: www.builddirect.com

Kućni poslovi su nešto što čak i odraslima nekad deluje dosadno i nezanimljivo. Međutim, mame i tate često traže pomoć dece kada nešto rade. Mi vam otkrivamo nekoliko ideja kako da pomaganje po kući učinite zabavnim i kako da vam to vreme brže prođe.

Opširnije: Prašnjavi crteži i pričljivi sudovi

Sam svoj majstor

deca

Foto: www.pansport.rs

Sprave za vežbanje su često skupe i roditelji ne mogu uvek da priušte deci sve što ona žele. Potrebno je malo kreativnosti i mašte da biste napravili sve vaše kućne sprave koje su vam potrebne.

Opširnije: Sam svoj majstor

Zdrav voćni sladoled za 5 minuta

medij iza decu sladoled

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: www.natanjiru.com

Da li ste znali da sladoled može da bude zdrav i da vam je pravljenje istog oduzima samo 5 minuta? Ova voćna poslastica identična je zamena za pravi sladoled, a možete je jesti čak i zimi.

Opširnije: Zdrav voćni sladoled za 5 minuta