foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Zanimljivosti

Kako učiti dok škola ne radi

miromedium.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: www.miromedium.com

Rad od kuće ne mora uvek da bude i težak. Ukoliko se dobro organizujete i motivišete, sve možete postići. Mi vam dajemo nekoliko saveta kako da na pametan način iskoristite dan i ostanete u toku vaših školskih obaveza.

Opširnije: Kako učiti dok škola ne radi

Bonton i lepo ponašanje

Izvor: www.mamabeba.com

Lepo ponašanje i ophođenje prema drugima nikada neće izaći iz mode. Postoje neka univerzalna pravila koje svako dete, ali i odrastao čovek, treba da poštuje kako bi društvo funkcionisalo na normalan način.

Opširnije: Bonton i lepo ponašanje

Čitanje je uživanje

Izvor: www.google.com

"Nema potpunije proživljenog dana našeg detinjstva, od onog koji smo proveli sa omiljenom knjigom", izjavio je francuski pisac Marsel Prust. Nekada, ne tako davno, čitanje je bilo popularnije od kompjutera i televizora koje danas toliko volimo, jer nam čitanje dopušta da odlutamo i u mašti upoznamo mnogo ljudi i mesta.

Opširnije: Čitanje je uživanje

Šta posle školskih časova?

https://www.cdm.me

Izvor: www.cdm.me

Vannastavne aktivnosti su one koje se rade van nastave, a mogu se organizovati u školi ili van nje. Možda ste nekad čuli da vaš dobar drug ili drugarica iz razreda učestvuje u glumačkoj ili likovnoj sekciji. Da li ste i vi poželeli nekad da se oprobate u glumi, plesu, pevanju ili crtanju? Dovoljno je samo da se raspitate u vašoj školi ili da pitate roditelje da li nešto slično postoji u blizini vaše kuće.

Opširnije: Šta posle školskih časova?

Sport za zdravo telo

 
Izvor: Instagram
 
Živimo u vremenu gde sve radimo na brzinu, ne razmišljajući kako i na koji način ugrožavamo svoje zdravlje bez obzira koliko imamo godina. Koliko se često bavite nekim sportom, šetate, vozite bicikl ili idete sa drugarima na piknik? Koliko god vam se nešto čini dosadnim, fizičke aktivnosti su važne za naše zdravlje, kako fizičko tako i psihičko.

Opširnije: Sport za zdravo telo