foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

I Deda Mraz ima tatu!

Jeste li znali da i Deda Mraz ima tatu? Da, da, baš taj simpatični dekica u crvenom odelu koji vam svake nove godine ostavlja poklone ispod jelke! Zvuči čudno, zar ne? Ali, dragi drugari, kao što i vi volite svoje očeve najviše na svetu, tako i dekica sa Severnog Pola obožava svog. Sigurno ste čuli za njega - to je ona tajanstvena osoba koja vam donosi paketiće za Božić. Naravno, samo ako ste bili dobri i slušali mamu i tatu. Pogađate - radi se o Božić Bati!

Božićna čarolija ne bi bila ista bez njega, zar ne? To je onaj osećaj kada se probudite ujutru i vidite paketić, u kome možda nije baš ono što ste želeli, ali sigurno jeste ono što vam je potrebno - nova školska torba, patike ili super duks. Tada ne treba da budete razočarani - Božić Bata bi sigurno doneo novi bicikl ili igračku Vikns vile ili Betmena, da je bio u mogućnosti.

I ne obazirite se ako vam drugovi u školi kažu da on ne postoji! Ne obraćajte pažnju kada vam kažu da vam to mama ostavlja poklone. Nasmešite se i ubedite ih u suprotno, uverite ih da Deda Mraz ima tatu! Jer ako nema Božić Bate, onda nema ni Deda Mraza. A složićete se da praznična čarolija nekako nije ista bez njih...