foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Sobe za koje je potrebna samo kreativnost


Foto: www.google.com/images

Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile razne dečije sobe koje na prvi pogled izgledaju veoma skupo, ali zaista nisu. Sve što je potrebno da bi se jedna takva soba napravila jeste puno mašte, dosta kreativnosti i ogromna želja za radom. Mi smo izdvojili nekoliko soba za koje smo sigurni da ih nije teško napraviti, a na vama je čime ćete biti inspirisani.

Okeanski svet

Foto: google.com/images

Za jednu ovakvu sobu su vam potrebne samo četkice, tempere i talenat za crtanje. Jer ako vam je soba plava, a ujedno i nameštaj u njoj beo ili plav, lako možete da docrtate po zidovima omiljene stanovnike okeana i time napravite svoje podvodno carstvo. Još jedna od opcija je da se poslužite štampačem i da isečene likove polepite po zidu. 

Životinjski svet

Foto: www.google.com/images

Ovakve sobe je najlakše napraviti, sve što vam je potrebno jesu plišane životinjice koje ćete rasporediti po celoj sobi, nameštaj u braon boji i bele zidove po kojima ćete, uz pomoć roditelja, ili nekoga ko lepo crta, uspeti da nacrtate drveće, cveće, lišće... Time ćete svojim plišanim životinjicama obezbediti pravi dom.

Univerzum

Foto: www.bogitatian.com

Ovo je jedan od boljih primera u kojem vaš talenat za crtanje može da se pokaže. Jer na čisto belom zidu, sa svega nekoliko nijansi fluroscentnih boja i četkica, možete nacrtati šta god poželite. Ove boje se na svetlu neće primetiti, ali zato kada ugasite sijalice moći ćete da uživate u sopstvenom remek delu.

Soba pravih pirata

Foto: www.google.com/images

Kao što vidite ovde je u nameštaj najmanje uloženo. Sve što je potrebno jednoj pravoj piratskoj sobi jesu boje poput plave, bele, crvene i braon. Ofarbajte zidove svoje sobe u belu boju, plafon u tamno plavu. Nabavite prekrivač crvene ili eventualno plavo-bele boje i ostalo je na vama. Da li ćete nacrtati brod, ili samo vašu mapu sa zakopanim blagom zavisi isključivo od vašeg piratskog srca.