foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Pisma Deda Mrazu

Foto: www.pismooddedamraza.weebly.com

Da li ste nekada dali šansu Deda Mrazu da vam dokaze da postoji? Najlaksi nacin da to pokušate jeste da mu posaljete pismo za Novu godinu!  Legenda kaže da Deda Mraz živi u svom selu na Severnom polu u Laponiji. Deda Mraz tamo živi sa Bakom Mraz, patuljcima, irvasima i vilenjacima koji tokom čitave godine vredno rade praveći igračke i slatkiše za decu. Te poklone će im predati za Božić ili Novu godini. Deda Mraza je teško negde videti. Uvek dolazi noću, kada deca spavaju i poklone krišom ostavlja ispod jelke. 

Najradosnije vreme za decu u toku godine je vreme  novogodišnjih i božićnih praznika, poznato je zbog čega je to tako, naravno zbog dragog Deda Mraza koga očekuju da vide sva deca za novu godinu i požele poklone kao i puno slatkiša. Ali ukoliko niste stigli da ga vidite pred i za novu godinu najbolji način da mu kažete svoje želje jeste da mu napišete pismo! Pismo u kome možete da mu kažete sve sto poželite, kao i želje koje bi voleli da vam se ispune u vreme novogidišnjih i božićnih praznika.

Uslov je jedan, koji je naravno svima poznat, da ste bili dobri tokom cele godine. Jer Deda Mraz je, kao što znate dobar pa to očekuje i od mališana. Ukoliko i vi želite da pišete Deda Mrazu, potreban vam je jedan beli papir na koji ćete ispisati sve svoje želje, zapakujete ga u kovertu, pošaljete i magična čarolija može da počne! A možda čak budete imali tu srecu i vidite ga dok vam bude donosio poklone.