foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

5* - 5 sa zvezdicom

Društvene igre uvek u modi

Резултат слика за board games

Foto: www.fm.cnbc.com

Kada kažemo društvene igre, većina ljudi uglavnom pomisli na "Ne ljuti se čoveče", igre asocijacije, memorije ili na "Uno". Međutim, danas postoji veliki broj društvenih igara za koje mnogi od nas nisu ni čuli da postoje, a veoma su popularne i zabavne.

Ukoliko niste sigurni koje igre bi vam se svidele, preporučujemo vam samo neke od modernih društvenih igara koje su prilagođene uzrastu od 6 do 106 godina:

Ticket to ride

Uz pomoć malih plastičnih vozića i šarenih vagona spajajte različite gradove na mapama sveta. Cilj je da se zabavite i naučite geografiju, tako što ćete biti najuspešniji putnik na prostoru Amerike ili Evrope.

Camel up

Ovo je uzbudljiva trka raznobojnih kamila. Cilj je da pogodite koja će kamila pobediti, a koja će biti poslednja. Sve je lako kada su same, ali ova vrsta voli da jedna drugu nosi na leđima i tako trči ka cilju što povećava zbrku i do samog kraja se ne zna koji igrač će osvojiti najviše zlatnika.

Takenoko

Igra u kojoj vodite simpatičnu i veoma gladnu pandu, i nervoznog carskog baštovana koji održava polja raznobojnih bambusa. Pobednik je onaj igrač koji najbolje organizuje svoja polja, uzgaji na njima što više bambusa i zadovolji apetit džinovskog pande.